Vennligst velg en dato!
Feltet må fylles ut!
Feltet kan ikke være tomt!
Ugyldig epostadresse!
Takk for hendvendelsen!
Vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig.
FEILMELDING
Hendvendelsen ble ikke sendt!

Vennligst prøv igjen seinere eller ta kontakt på epost eller telefon.
Feltet er obligatorisk **Din henvendelse betraktes kun som en forespørsel og en eventuell reservasjon vil avtales etter at vi har tatt kontakt på telefon/epost.
Vi etterstreber å svare på alle henvendelser i løpet av 48 timer.

Budsjord tilbyr overnatting for pilegrimer og andre reisende på vei gjennom Gudbrandsdalen.

Vi har åpent daglig i perioden 21.juni - 15.august, men tilbyr overnatting utenfor denne perioden etter avtale. Vi skreddersyr opplegg for grupper som vil leie hele stedet for seminar, kurs, samlinger etc. med turopplegg, matopplevelser og aktiviteter. Vi har i dag 25 sengeplasser, fordelt på 10 rom.
Middag serveres kl. 18:00 (pilegrimsmiddag) og kl. 19:00 (tre retter)

Priser 2024

  • Kategori 1: Pilegrimsovernatting, inkl. enkel middag, frokost og matpakke med egen sovepose: 805,- per pers. (1.375,- med tre retters middag)
  • Kategori 2: Overnatting med oppredd seng inkl. enkel middag, frokost og matpakke: 1.205,- per person (1.775,- med tre retters middag)
  • Kategori 3: Overnatting med oppredd seng i hovedhuset inkl. enkel middag, frokost og matpakke: 1.605,- per person (2.175,- med tre retters middag)

Siden Budsjord er fredet er det ikke bad på rommene, men vi har et felles vaskehus på gården med dusjer og vaskefasiliteter. Hovedhuset har eget bad og servanter på rommene.

forrige
neste
bilder