Budsjord ligger i et fruktbart kulturlandskap med aktiv husdyrdrift, gode jakt- og fiskeforhold og en særpreget flora. Dovre har en rik mattradisjon basert på lokale råvarer og gamle matlagingsmetoder som vi ønsker å benytte oss av gjennom utstrakt samarbeid med lokale leverandører og produsenter. Måltidet står sentralt på Budsjord, i møtet mellom de reisende enten rundt langbordet i Sørstuggu eller når fest arrangeres i Nordstuggu - enten for en fyldig frokost, nystekte rømmevafler, en rykende varm pilegrimssuppe eller delikatesser fra fjellet. Vi har innledet et samarbeid med kokken Håkon Magne Skjøren fra Folldal og kan sette sammen spesielle menyer på forespørsel. Vi kan ta imot opp til 50 mennesker for bespisning og arrangerer gjerne bryllup, konfirmasjoner, julebord og andre lag.

Vi har innledet et samarbeid med vingården Tenuta San Vito som ligger like utenfor Firenze og importerer og serverer alle deres produkter på Budsjord (http://www.san-vito.com). Vi serverer også lokalt øl fra Hubertus bryggeri på Dovre (www.hubertusbryggeri.no)

Vår kafe er åpen kl.12.00 - 18.00. i perioden 21.juni - 15.august. Andre arrangementer etter avtale.

Vi har alle rettigheter.

Et utvalg av våre samarbeidspartnere og leverandører:
Avdem gardsysteri, Lesja (www.avdem.no)
Haverdalsseter, Dovre (www.haverdalseter.no)
Åshild Killi antikk, brukt og bakst, Dovre
Tine meierier Dovre (www.tine.no/om-tine/var-virksomhet/meieriene/meieriene/tine-meieriet-dovre)
Engelshus gard, Dovre (granseth.wordpress.com)
Toril Killi, Dombås

Tenuta San Vito (http://www.san-vito.com)

Hubertus bryggeri (www.hubertusbryggeri.no)
Hådi gård, Lesja

forrige
neste
bilder